Azzal, hogy belép a www.elmetagitorajzolas.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A www.elmetagitorajzolas.hu honlapon található tartalom a JAR Art Kft. szellemi tulajdona.

A JAR Art Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának konkrét utalással engedélyezett részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A www.elmetagitorajzolas.hu oldalai szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A jogtulajdonos JAR Art Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Az alkotók által a Kiállításra feltöltött alkotásaikról készült fotók, az alkotók szellemi tulajdonát képezik, ezért ezeknek a képeknek a letöltése, másolása, vagy bármilyen engedély nélküli felhasználása nem megengedett.

A JAR Art Kft. a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Elérhetőségeink

1139 Budapest Forgách utca 19.
+36-30-383-3606
elmetagito@elmetagito.hu